Klistra även in den här koden omedelbart efter den inledande -taggen:

   info@skocenter.se       0570 - 157 90

Le Salle

Le Salle


Le Salle är varumärket för dig som söker en väska, plånbok eller ett nyckelfodral av hög kvalitet. Under varumärket Le Salle finns väskor i kalvskinn och mjukt buffelskinn. Älgskinn eller oxläder är det material som förekommer på våra små lädervaror.

Väskor och plånböcker från Le Salle är välarbetade med en genomgående klassisk stil. De passar den kvalitetsmedvetne som väljer en väska som ska följa med genom åren. En tidlös design blir aldrig omodern. Morgondagens klassiker finns redan hos Le Salle.

Det kalvskinn Le Salle använder i väskorna är stabilt och passar utmärkt för klassiska linjer. Ett mjukt buffelskinn förekommer också då vissa modeller kräver det. För smålädret passar älgskinnet eftersom det är ett mjukt och behagligt, men ändå slittåligt material. Det har en vacker matt yta, och skinnet passar utmärkt att använda för småläder eftersom det är så följsamt. Oxlädret är fastare än älgskinnet. Det har en halvblank yta, och färgen har en djup mättnad efter noggrann infärgning. Alla produkter från Le Salle uppfyller REACH kraven.


2 artiklar

Fallande ordning

2 artiklar

Fallande ordning