Klistra även in den här koden omedelbart efter den inledande -taggen:

   info@skocenter.se       0570 - 157 90

The Monte

The Monte


The Monte är ett av Skandinaviens starkaste varumärken för handväskor och plånböcker i skinn. Varumärket introducerades på marknaden år 2000 och dess populäritet har konstant vuxit sedan dess. The Monte finns representerat i ett 10-tal länder och ledordet för varumärket är ”Value for Money”.

The Monte väskor finns i många olika modeller; en för varje tillfälle. Moderna, eleganta, klassiska, funktionella eller city chic – det finns alltid en The Monte väska som passar dig.

Väskorna och plånböckerna i The Monte tillverkas av buffelskinn eller kalvskinn med olika finish. Buffelskinnet finns i tre olika varianter: det första har stadga och glänsande yta, det andra är mjukt och följsamt samt det tredje som är rustikt med vintage-look. Kalvskinnet finns i två varianter: ett mycket mjukt och flexibelt och ett pull-up skinn som är utformat för att ge en snygg patinerad yta när det åldras. Den vanligaste garvningsprocessen för The Monte produkter är vegetabilisk garvning; en garvningsmetod som bibehåller skinnets ursprungliga egenskaper och är skonsam för miljön.