Klistra även in den här koden omedelbart efter den inledande -taggen:

   info@skocenter.se       0570 - 157 90

Köpvillkor

Leveranser

Leveranser sker med PostNord.
Beställningen skickas snarast, vanligtvis dagen efter beställningen inkommit.

Frakt

Vi levererar fraktfritt för beställningar över 500:-. Vid mindre belopp tillkommer 49:-. Gäller beställningar inom Sverige.

Betalningssätt

Betalning kan ske med kort genom Klarna, med din internetbank eller mot faktura genom Klarna.

Om Klarnafaktura

 

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått din beställning.

 

  • Få alltid din beställning innan du betalar
  • Betalningstid - alltid minst 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning**

 

Betalningsvillkor

 

Kredittiden är alltid minst 14 dagar från fakturadatum.. Fakturan skickas i samband med leveransen. I enlighet med avtalet med e-butiken kan en fakturaavgift komma att debiteras.

 

En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

 

Kreditprövning

 

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

 

Omvandling av faktura till en flexibel delbetalning

 

När du har fått hem din faktura kan du, i stället för att betala hela fakturan på en gång, erbjudas att betala in ett lägre belopp och på så sätt ansöka om att göra om din faktura till en flexibel delbetalning. Detta innebär att du betalar i din egen takt med minst 50 kr per månad. Den effektiva räntan vid ett köp om 10 000 kr, 29 kr i månatlig administrativ avgift, 19,90% i rörlig ränta och betalning över 12 månader är 29,22%. Varje delbetalning blir då 955 kr per månad och din totalkostnad blir 11 458 kr.

 

För omvandling av din faktura till en flexibel delbetalning gäller följande allmänna villkorHär hittar du även information om Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation.

 

Personuppgiftshantering

 

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling, inklusive överföring till särskilt utvalda partners eller till stat utanför EU/EES-området. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Se Klarnas dataskyddspolicy för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling.

 

* Gäller konsumentköp och ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

 

** Delbetalning erbjuds för närvarande bara privatpersoner.

 

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.00 – 20.00, fredagar 08.00-18.00 och helger 10.00 – 17.00. Om det skulle uppstå en tvist mellan dig och Klarna som vi inte lyckas lösa kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden Box 174, 101 23 Stockholm, tel.:+46 (0)8-508 860 00.

 

Ångerrätt

Vid köp från oss gäller lagstadgad ångerrätt i enlighet med distanslagen.
Gäller i 14 dagar från det du mottagit varan.

Om du väljer att returnera varan skall det ske snarast/omgående. Skicka gärna med PostNord men valet är givetvis ditt som kund.

Skicka returen till:

Skocenter

Torggatan 5

671 31  Arvika

Returfrakt betalas av kunden. Återbetalning sker genom Klarna. Eventuella avgifter för frakter eller fakturaavgifter återbetalas inte.

För paket som inte löses ut förbehåller sej Skocenter rätten att debitera kunden 200 kr för frakter och hanteringskostnader.

Avgift för sen retur kan tillkomma enligt Skocenters beslut.

 Skocenters organisationsnummer 556528-3156.

Reklamationer

Reklamationer skall göras snarast, via mail till info@skocenter.se.

Returfrakter

Kunden står för eventuell frakt vid retur eller byte, återsändelse till kund av varan står Skocenter för. 

Personuppgifter

Skocenter värnar om din integritet och all behandling av personuppgifter sker i linje med PUL.
Dina uppgifter kommer aldrig att lämnas ut till tredje part utan används endast av Skocenter för att vi ska kunna utföra våra åtagande mot dej som kund.

Har du frågor som inte besvarats ovan hör gärna av dej till oss på mail info@skocenter.se.